(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ахаххах
-
обожнюю коменти ФБ
-
з ними циклум здається працює, ні?
-
значить знову розганяють як з забороною виїзду за межі області яке було влітку
-
не знаю яка в тебе інформація про те як було раніше, зараз це трактується як новий порядок організації та ведення військового обліку який затвердили 30 грудня 2022
-
не знаю чи була чи ні, зараз це подають як нову норму з січня
-
Повернення військовозобовʼязаних з-за кордону. Під військовий облік можуть потрапити українці, які живуть за кордоном та стоять на консульському обліку. Це не стосується осіб, які виїхали менше, ніж на три місяці. Дипломатичні установи мають повідомляти таких громадян про початок чергового призову та сприяти їх поверненню до України. Проте як саме буде реалізовано цей крок, у постанові Кабміну не прописано. «Можливо, консульства будуть проводити інформаційно-розʼяснювальну роботу, розсилати сповіщення про початок призову», – припускає Новак. Рябека не виключає, що консульства на вимогу центрів комплектування зможуть видавати повістки.
-
те саме. граю дуже рідко і в щось просте. боюсь що можу не встати з за компа якщо щось цікаве буде
-
Привіт всім, можливо питання не зовсім по темі топіка, проте не знайшов підходящого. Підкажіть будь ласка ресурси, якими ви користувались для підготовки до ielts. Можливо маєте контакти репетиторів або лайфхаки як збільшити продуктивність підготовки? Дякую.