(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Испания же)
-
Ага підбішує) але іноді це найшвидше і найдешевше
-
З плюсів, звісно, що ближче до України :(
-
Какие европейские языки прям таки сложные? Французский и немецкий?
-
У меня вообще такое ощущение, что надо вместе с вопросом "почему не зашла [страна в Европе]?" сразу спрашивать, хорошо ли знает человек [язык этой страны в Европе]. Потому что это по итогу один из основных аргументов тех, кому не зашла страна, и он же один из основных аргументов тех, кому зашла страна.
-
Имо проблема с языком переоценена
-
Так, але в Європі є свої «приколи» і не все так просто як може здаватись. Ось ряд причин, чому ми Європу не розглядали в довгу перспективу: 1. Мова (тут з горем пополам англійську нарешті вивчиш, а вже треба нову мову вчити). Звісно можна жити в своєму укр комюніті чисто і працювати на американців, але я б хотіла вільно говорити мовою тієї країни де живу 2. Складна імміграція. Не знаю, як там на Канарах, але маю багато друзів в Німеччині які вже 6 років з візи на візу. Деякі вже одружені і купили нерухомість там, але всерівно не можуть ще отримати ПМЖ. При чому по їхній візі якщо втрачаєш роботу то дають 4 чи 6 місяців на пошуки, якщо ні - то пака 3. Відчуття що ти мігрант. Я в Торонто ніколи не відчуваю цього. А в Європі відчувала
-
Ох, я подумал ты про пк, сори
-
Можно в Путешествия перебраться)
-
У меня вообще такое ощущение, что надо вместе с вопросом "почему не зашла [страна в Европе]?" сразу спрашивать, хорошо ли знает человек [язык этой страны в Европе]. Потому что это по итогу один из основных аргументов тех, кому не зашла страна, и он же один из основных аргументов тех, кому зашла страна. А вообще это оффтоп, так что я закругляюсь в этой ветке )) 🤐
-
+ тот же немецкий по сути что в Германии, что в Австрии, что в Швейцарии(вроде) в ходу