(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нєнє, не прослуховує і камера не пише. Трекається скрін-тайм, логи, офлайн тайм
-
опять спамлю не по теме...
-
Ладна, частково ви праві, рілі можно взяти апартмент за 200к в рандомному селі, тикнув на Gandia, є щось
-
Рандомная квартира за 220 из города где я живу - www.idealista.com/ru/inmueble/98426607/
-
От сьогодні буде Q&A session. Але там вже і відповідна полісі готова красиво прописана і дати встановлення засетаплені
-
Ну в Португалії прикрили голд візу, тому може і так в Іспанії буде
-
Грозятся кстати прикрыть это)
-
Та я побачив, я щось раніше дивився типу сайти - купуй недвігу за 500к, отримай внж. Сорян, це я затупив(
-
Все, я доволен)
-
@danielrogge Самый север страны (Овьедо) - www.idealista.com/ru/inmueble/98426607/ Самый юг страны (Малага) - www.idealista.com/ru/inmueble/100544796/ www.idealista.com/ru/inmueble/98771373/
-
Кста, з приводу апартментів, тут можно теж непогані взяти тис за 300 евро (Оттава наприклад)
-
Spanish real estate agencies focus above all on the built area. This constructed area is calculated by taking into account the entire area of the house or apartment, including wall and partition thicknesses (in the case of party walls, only half the thickness is taken into account. from the wall). The Spanish calculation also takes into account common areas and annexes which are not normally included in the French calculation. Thus, balconies and loggias covered or with 3 walls will be included in the constructed area of the accommodation.
-
И вот такой ещё нюанс есть тут