(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це не фарт. це факт - ті хто по куает приїхали тим не потрібно
-
воу! пощастило, бо ці довідки по 40кадів
-
здав г1 і через день здав г фул
-
у тест драйв прийшов просто показав своє посвідчення укр
-
я у січні отримував права
-
рилі? ми у 2021му брали ці довідки, бо з ними могли одразу на фул G драйв тест аплаїтись, без довідки навіть сплатити не можливо було фул джі
-
надіслав резюме в блайнд щойно заради лулзів, але якщо пройду, то буду вважати це успішним успіхом
-
Треба показати посвідчення при здачі теорії чи при записі на G2? (Просто якщо записуватись онлайн то там мабуть нема як показати своє посвідчення)
-
я б з більшим задовленням заплатив 40 кад і почекав ніж те що зі мною було перед тим як я тут опинився
-
мій нічний кошмар
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Лякайгруша.
-
Дякую
-
в мемы или медицину? www.richmond-news.com/local-news/richmond-woman-gets-laser-treatment-on-the-wrong-eye-6595753
-
Коли після ковіду вийшов в офіс то навпаки було не зручно хоч і поруч сиділи, так набрав в слеку, розширив екран і розбираєте якусь задачу, а в офісі треба було під'їхати до колеги щоб побачити код, потім під'їхати до свого компа і тд, те що неформальні зв'язки міцніші це факт.
-
я одразу пішов здавати г фулл
-
коли перший раз у драйв тест приходите там треба буде взяти талончик і заповнити анкетні дані і там вже показати своє посвідчення ( коли категорія була відкрита) після здачі г1 вам скажуть що можете здавати г2 або г фулл
-
вибачте
-
Destination canada, вроде месяц
-
і всіх інших теж запрошую
-
я не слідкую за тим на які ви позиції подаєтесь. можете до нас boards.greenhouse.io/sendwaveapp
23 Jan 2023, 01:02
181335/634599
21 minutes ago