(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я в невеликій компанії, яка продає SaaS direct talent sourcing систему, офер був отриманий ще до переїзда, тоді радів як слон ))) Зараз розумію, що можна було б потенційно претендувати і на побільше, але 1) full remote 2) дуже подобається все - компанія, колектив, культура, взагалі все 3) промоушн найближчий місяць буде до тім ліду - не знаю точно, скільки, сподіваюсь, що буде 130 -> 150
-
Ну платять то рілі мало, я ще не бачив своїх 300к/нсек
-
а можна вас в лінкедіні додати? хочу назбирати собі побільше пхпшників
-
Неплохой фильм
-
Навіть блін Snyk більше 120 не може запропонувати тут на сініор позиції дева/девопса
-
Ніштяк) У нас пхп десь 120 отримують в Оттаві, якщо більше року-двох в компанії пропрацювали
-
але більша частина сервісів php/symfony
-
чи може просто senior backend, тому що на nodejs/expressjs теж доводиться писати
-
Та це мені здається причина в Оттаві, не дуже дорогий регіон, тому і така зп
-
може, не схотіли. один з наших бувших інженерів в грудні офер отримала звідти на 145
-
Sure www.linkedin.com/in/kostiantyn-balashov-750b7560/
-
Цікаво... В мене було два офера, коли ми ще не приїхали, обидва 130, обирав компанію, яка більше по інтерв'ю сподобалась, обидві були з Торонто, обидві full remote Але це досить складно оцінювати - у мене 20 років досвіду, але (останні) 14 з них - фріланс, який неможливо довести ))) тому в цілому я дуже задоволений, а якщо ще назвуть мене якимось software development manager та дадуть 150 - взагалі )