(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ток травку
-
Незаметил како-то за 5 дней
-
все равно запахов пока нет))
-
но город кайф, еще раз бы съездил
-
Для мене 12 то звучить як ідеальна англ, в мене точно не така. Але от сьогодні намагалася купити плайерс, і доки не показала фото, дівчина з Азії мене не розуміла. А потім така, "а, плиис". От навіть перевірила, гугл наче каже, що правильно вимовляю🤪
-
ще помітив що дилерські центри ну дуже відрізняються за рівнем комунікації та банально відношенням до клієнтів в залежності від локації та рівня бранчу. Ми були у двох відділеннях одного й того ж бренду в Оаквілі та в Берлінгтоні. Земля і небо. Банально з перших же слів, як зустрічають та як вітаються. В Берлінгтоні був основний бранч, а Оаквілі - дочірній. Ми у обидва відділення прийшли out of the blue, як тут кажуть. Жодних домовленостей та дзвінків, перший візит. Як результат - в берлінгтоні ми взяли 2 машини на тест драйв одразу ж, покатались на них, поговорили з менеджером, там виявилась дівчина одна з українським корінням. А в Оаквілі простой зайшли і вийшли, бо щось менеджер був ну дуже не в настрої
-
в Барсе чисто потому что убирают, весь город ссаниной воняет
-
Це ж тільки ranked, а там ще купа кастомних карт і коопа грається
-
А, 1400 это дешево? час ночи, не правильно прочитал коммент
-
Ну там є якась сума, типу 1000-2000, але все одно - 1.4к трохи мало
-
и за один день снова их настроили
-
так они не растерялись
-
Недавно на соседней улице разобраили их домики
-
Но они нормальные работяги
-
Даунтаун, ну может и так, у меня страховка покрывала и просто все, так что норм, пошел в самую первую найденую))
-
але то було трохи важко як ти 3 місяці граешь в то ще й голова альянсу на 35-50 людей ще поряд 3 альянсі союзники а якийсь інший альянс гравців на 50 теж почина війну з тобою і тобі пишуть 50 людей типу а які наші діі?