(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Може, але на кожному сервісі мені втюхівали доп послуги. Спілкувався зі знайомим - історія 100% саме як в мене
-
В знайоми є експлорер, сама машина с купою малих проблем, сервіс ок, в ньюмаркеті. В сусіда ф-150 новий, каже з сервісом жодних питань. Не всюди мудаки сидять
-
Зараз роблю імнплант, $3.4к до бенефітів
-
Это имплант 3-5к, а не коронка)))
-
Я сделала за 1300 недавно.
-
Це мабуть всюди. Я інших дилерів не бачів ні в Канаді, ані в Україні
-
Я знайшла десь за 4, але можливо дешевше буде. Про коронку мені теж 1,9 казали, а заплатила лише 1,3, бо нерва вже не було там.
-
Я таке вдома робила))) в школі праці не було
-
Я постійно на ньому вниз з сідушки зїзжаю
-
Я розумію що воно ергономічне, але для мене максимально незручне😭
-
В Тойоті - жодного разу щось ліве запропонували, ба більше, можуть допомогти, наприклад вони можуть замінити резинку в дворниках - замість купляти нові.
-
Я просто люблю, щоб сидушка аж під коліна впиралася. А тут вона короткувата(в тому розмірі що в мене був) та ще й скруглена вниз
-
Купила собі за 11к грн якесь звичайне, зате моя дупця була задоволена))
-
Є, але мене не спасає. Коротше я на ньому посиділа 2 місяці і відвезла назад в офіс
-
Там наче є регулювання нахилу самої седушки, типу більше вперед або назад
-
Всем привет, у меня гитара акустическая есть, хотелось бы ее поменять на классическую или просто продать. Цена около 140$ или лучшее предложение. Спасибо!
-
Мені постійно пропонують зимову резину, детайлінг, керамічне чи нано покриття, ще якусь срань. Кожного разу кажу ні, тільки роблю то
-
Але я тебе зрозумів. Моя позиция до них більше те що вони ТО машини робили неякісно, і міняли все, але тільки не те що треба. Причому міняли за мої гроші Після такого досвіду - нікому не раджу форда.
-
Він може бути в пошті або в профілі ircc Якщо нема - то не страшно, його майже ніколи не питають. Скоріш за все у вас просто мовчки візьмуть паспорти і видадуть через деякий час назад+ворк перміти
-
Сподіваюсь зимою всеж таки зимню резину носиш?
23 Jan 2023, 01:02
185906/638794
less than a minute ago