(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Тойоті - жодного разу щось ліве запропонували, ба більше, можуть допомогти, наприклад вони можуть замінити резинку в дворниках - замість купляти нові.
-
Я просто люблю, щоб сидушка аж під коліна впиралася. А тут вона короткувата(в тому розмірі що в мене був) та ще й скруглена вниз
-
Купила собі за 11к грн якесь звичайне, зате моя дупця була задоволена))
-
Є, але мене не спасає. Коротше я на ньому посиділа 2 місяці і відвезла назад в офіс
-
Там наче є регулювання нахилу самої седушки, типу більше вперед або назад
-
Всем привет, у меня гитара акустическая есть, хотелось бы ее поменять на классическую или просто продать. Цена около 140$ или лучшее предложение. Спасибо!
-
Мені постійно пропонують зимову резину, детайлінг, керамічне чи нано покриття, ще якусь срань. Кожного разу кажу ні, тільки роблю то
-
Але я тебе зрозумів. Моя позиция до них більше те що вони ТО машини робили неякісно, і міняли все, але тільки не те що треба. Причому міняли за мої гроші Після такого досвіду - нікому не раджу форда.
-
Він може бути в пошті або в профілі ircc Якщо нема - то не страшно, його майже ніколи не питають. Скоріш за все у вас просто мовчки візьмуть паспорти і видадуть через деякий час назад+ворк перміти
-
Сподіваюсь зимою всеж таки зимню резину носиш?
-
Так, але не на 200 баксів дорожче, як ділер пропонував
-
Стендап о 9:15, вічно всі сонні та з кружкою
-
У нас стендап завжди cam on :-) також дуже бажано на квартальних та річних мітингах, коли вся компанія збирається. Вск решта (ретро, планування, інші мітинги) - off
-
В Україні стендап о 17:15)) Але роботу починати прийдеться о 7 ранку тут.
-
У мене о 04:30 😁 без камери, слава богу
-
Не зовсім. В мене контракт з компанією з США, просто команда вся в Україні
-
А ви теж з Україною працюєте ?
-
Нє, я все, шукаю нову роботу))
-
А ще краще - знайдете місцеву роботу)
-
Я планую о 6 прокидатися і починати працювати о 6:30-7:00