(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чи є тут лікар чи медсестра, яка може зробити укол? Я нещодавно приїхала в Торонто, почала курс, але залишився останній укол. Чи можете щось порадити, до кого звернутись? Сама собі не зроблю, я боюсь)
-
так в салоні 2-2.5 роблять, тож ви дуже швидко робите 😆
-
Я вже думаю може свій колір відпустити 😂
-
о, мене в Україні 10-12 годин фарбували, я з ланчем ходила 😅 сама також цілу неділю завжди фарбуюсь)
-
в Україні я теж ходила до майстрині по яскравому фарбуванню в Харкові, тут ще не знайшла
-
От нігті я вдома навчилася робити, але 3 години сиджу над ними (якщо зняття, манікюр та покриття) то мені так вже шкода свій час на це
-
Мені їхати далеко треба 🥲
-
В мене колись такі були, я тоді не пальцями, а нігтями на клавіатурі печатала
-
Я у наших роблю
-
Нащо таке життя😝 балаяж робити - на курси перукарів йти?)) я ж не для того працюю🤷♀️
-
Ну хз, мало ли :)
-
хм, а що з фото не так?
-
Не те щоб ідеально, але після місцевого салону мене все влаштовує 😂😂😂
-
Решила удалить, из-за той картинки. Ну вот тред mobile.twitter.com/iPasadena/status/1629822122976591874
-
А от на брови потрапила до мексиканки, і вона мені зробила "красіво" 😆 витирали потім. А от азіатки краще роблять, ніж в Харкові знаходила
-
Я перший раз тут пішла наобум і готувалась до найгіршого, а потрапила до українки. 10хв від мого будинку
-
так само, бо вони вміють в архітектуру нігтя, хоч і в два рази дорожче та довше ніж в салоні на янгі
-
Є таке 😩 Я зараз зняла
-
А так, та українка з Іспанії сюди приїхала
-
Просто тут деякі приїхали, працювати за мінімалку без мови не хочеться, навчилися по ютубу за три дні і за 70 кадів нігті роблять
23 Jan 2023, 01:02
186714/642122
8 minutes ago