(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я перший раз тут пішла наобум і готувалась до найгіршого, а потрапила до українки. 10хв від мого будинку
-
так само, бо вони вміють в архітектуру нігтя, хоч і в два рази дорожче та довше ніж в салоні на янгі
-
Є таке 😩 Я зараз зняла
-
А так, та українка з Іспанії сюди приїхала
-
Просто тут деякі приїхали, працювати за мінімалку без мови не хочеться, навчилися по ютубу за три дні і за 70 кадів нігті роблять
-
наши просто пшик пшик спиртом на пилку
-
азіати до яких я хожу теж, але я вже змирилася, бачила що хоча б обробляють
-
куча, просто 7/10 случаев
-
у меня были кривые + она мне наростила так, что я вхирела
-
ого, я такого з 2009 не зустрічала))
-
О, вони люблять щоб були такі чорні, під лінійку)
-
мне тоже
-
Ну мені певно пощастило, новий салон, азіатка приїхала з Торонто й відкрила тут. І там же українка манікюр мені робила, а власниця все ходила контролювала
-
и пользуются одной пилкой, потому что покупать много пилок – дораха
-
а еще тут много украинок осталось в доисторическом веке, они не используют одноразовые пилки, или не создают спец альбом для "пилка для определенного клиента"
-
я тут до українки ходила, то вона мені шелак якийсь такий зробила, що у мене нігті товщиною були як я не знаю, разів в 5 товще за звичайну товщину
-
предупредила блин
-
а в инстаграмме все красиво, я ей заранее сказала, у меня типа тонкие сосуды и близко к руке
-
Я тут в перші дні до українки потрапила, вона протягом процедури себе хвалила як могла, а потім вдома роздивилася, що всі нігті різні і вранці ніготь відлетів коли відкривала посудомийку.
-
ебанула мне лак на кровь, я грю втф чо за дела
23 Jan 2023, 01:02
186729/642125
2 minutes ago