(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
П.с і як твої успіхи у пошуку роботи?)
-
@sdwvit а можеш будь-ласка розповісти як ти звільнився? Бо мені щось трохи сцикотно, бо скажуть ще, що тобі нічого не виплатемо, бо ти скотиняка пішов в іншу компанію. Може ще хтось може поділитися інфою, як красиво можно звільнитися?
-
М'ясо не можна ввозити. Молочку ніби теж,тут вже не впевнений.
-
Ееее, розповісиш потім свою історію?) Бо мені (та і не тільки) цікаво, що і як, як успіхи) Дяка!
-
Товариство, де краще міняти евро на Канадський доллал европі чи в Канаді?
-
офер вчора прилетів з simpplr на 145 + 10% бонус; це початковий офер так що може можна добити до 155 + 10%; а це те що в мене було в окті (навіть менше), тому я почекаю до кінця тижня і відмовлюсь; інші дві компанії: streamyard і autodesk; на жаль, в автодеску напівдорозі кенсельнули позицію, тому буду співбесідуватись в іншу команду на інший стак;а streamyard просять живі референси з попередніх місць, тому це займе час
-
Это не критично в 90% ситуаций Если вы будете мерить в метрах вы ошибетесь гораздо больше
-
перед новым роком в них там вся система лягла, не змогли зразу роздратувати, ось чекали
-
2 месяца уже прошло, обещали прислать почтой, ну вот
-
А кто может подсказать, где чекнуть статус SIN онлайн? Полчаса уже гуляю по ссылкам сайта Canada.ca Звонила оператору, но так как номер для свекрови, а свекровь уже в Украине то мне понятно не сказали статус SIN Если кто то знает прямую ссылку пожалуйста киньте
-
Дякую