(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я пока не сильно парюсь на эту тему, в ближайшее время нет в планах покупать дом/квартиру или машину, а зачем еще кредитный рейтинг я не знаю
-
с этим тоже не все гладко))) борровел говорит, что No Score, в кредит карме я регался регался и в итоге при попытке залогиниться получаю 500-ю ошибку))) я свой скор смотрю в самом RBC
-
Так чув про таке, але як я зрозумів для цієї знижки треба бути пруситнім при фізичній купівлі, але не впевнений на 100% ще хотів в цьому розібратись. Ще й думаю відносно житла, варіантів багато, але в яких районах краще, а в які краще не лізти, все ще потрібно прочекали 😅
-
Я порівняв усі минулі стейтменти і єдине, що відрізняється суттєво - сума пейментів за місяць. Платежі точно не пропускав, хард чеків не робив. До цього скор потихеньку зростав і зараз почав знову зростати, але в грудні впав на 15 пунктів. Цікаво, самі банки ще пам‘ятають що і як впливає на скор, чи це вже загублене людством знання?)
-
⚡️Германия присоединится к США по поставкам ЗРК «Patriot» Украине, — CGTN America & Reuters. 🤝🤝🤝 Инсайдер UA | Подписаться
-
я на вентилятор накинуть решил
-
Beautiful British Columbia
-
Круто тут, правда?
-
мне вообще показалось что важен исключительно стейтмент и кредит бюро не знает сколько тратится. Интересно узнать как на самом деле
-
У мене є підозра, що важливий не тільки баланс на момент стейтменту, а і скільки всього витратив за місяць. Бо в мене баланс в стейтменті не змінювався, але все одно в грудні скор просів на 15 пунктів. В дружини так само. І єдине, що відрізняється дуже сильно - сума усіх пейментів з кредитки. Борроувелл каже, що кредіт ютілізейшн був 4%, а став 0%. І це дуже дивно, як на мене. Ніхтто більше таке не помічав?
-
Знов бали вгору поповзуть