(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О, а я собі таке хочу, але то Алік амазонівський
-
Весна пришла !
-
А можно лінк будь-ласка?
-
И вообще, как время ожидания турки США в Канаде смогло за пол года изменится с 60 до 540 дней💀💀💀
-
Кто подавался на тур визу в США? Можно ли подаваться вне страны резиденства? Нашел довольно спорные ответы, может у кого был опыт
-
Та якраз аргументи я вам навела 😂 , але у вас то не працює, то не з тої карти , то ще щось не подобається . Те що ці аргументи вам особисто не підходять, то вже інша справа
-
Ясно що такі Малі ціни то вже фігня якась. Насправді , не розумію для чого гукати квартиру самому , у фейсбуці/телеграмі якщо можна шукати з реілтором ( для вас це всеодно безкоштовно) . Ми особисто знайшли з допомогою instagram.com/ludmilazuskin.realtor?igshid=YmMyMTA2M2Y= , вона дала контакт однієї з ріелторів, яка працює з нею . Вікторія все зробила , показувала онлайн нам квартири ( ми ще в той час були в Європі) , ходила дивилася, допомагала , і з 3-м офером квартира наша . Орендуємо 1 Bedroom + Den / 1 Bath за 2600$ , але заплатили за 1 і 3 останніх місяці .
-
Не бачу ніякого позору , коли я вам чітко написала що так само знімала USD з карти ПУМБ у CIBC банку з Decline Conversion. Які ще аргументи вам потрібні ?
-
Привіт! Я знов за порадою. Помилки таймауту були ізза різких навантажень і повільних запитів до ДБ. Зараз знайшов такий запит. SELECT count("tickets"."id") FROM "tickets" WHERE "tickets"."ticketBatchId" IN (SELECT id from ticketbatches where "receivingSiteId" = ? ) За планом постгрес отака фігня. Воно бігає по всій таблиці tickets Seq scan. Є якийсь спосіб зробити index scan? Також не розумію, чого для count(id) треба виймати усі колонки (output)? Запит робив INNER JOIN (я його змінив, думаючи, що буде краще) та план постгрес той самий. Ніякої різниці.
-
#canada