(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Приблизительно. Лично пообщался с 5, остальное опыт друзей
-
Тактика в Бахмуті змінюється дуже часто. Бувало таке, що рішення про штурмові дії відкладалися чи скасовувалися відповідно до оперативної ситуації, а сьогодні маємо таку, що підари лізуть від Ягідного в напрямку Часів Яру і активно. Таке враження, що вони хочуть вийти до траси на Констаху із заходу. Я не здивуюсь, якщо рішення по локальних позиційних наступах будуть оперативно змінені на інші, бо це динамічна війна. Таке вже було раніше, і нічого. Пробачте мій песимізм, та тут дуже складно, надто складно.
-
2 лютого була вибірка по fsw, сес має туди входити, чи я помиляюсь?
-
9/10 местных бухгалтеров не имеет опыта с ньюкамерами, часто говорят или устаревший или неверную информацию. Просто потому что это не их специализация и не хватает профессионализма это сказать клиенту.
-
Ну то що ти подумала також лікує від поганого настрою та дипресії )
-
Але дякую за корисну інфу, я чогось думав що до кінця березня
-
Ні, я десь в кінці травня валю, але це ж Канада, я не впевнений що вони до цього строку зроблять все)
-
Если успеваешь, то можно и в новой податься. The deadline for most Canadians to file this return is April 30, 2023. Since April 30, 2023, falls on a Sunday, your return will be considered filed on time if the Canada Revenue Agency (CRA) receives it, or it is postmarked, on or before May 1, 2023.
-
я просто позвонил и сказал что поменял адрес, выслали новый чек