(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я чогось мабуть не розумію... Живу в таунхаусі 3b/1.5b, finished walkout basement, в якому в мене хоум офіс та ще міні кінотеатр облаштую пізніше, бекярд з хвірткою прямо в міні парк, вид з вікон на зелену зону без сусідів, гараж та driveway, непоганий район та непогана школа, все шо треба є поблизу, дт 10 хвилин на авто. Коштує 2600. Навіщо потрібна 1б квартира за 2400, та ще й в дт?
-
Bad luck :-/
-
Упс
-
у меня новое здание)
-
Це більше ніж 2.5% до речі, я б перевірив, чи це законно (можливо, там для кондо якісь інші ліміти здається)
-
Так от те й не розумію, чому воно взагалі існує
-
В такому разі треба радіти, що не більше )
-
практично ніякого відношення не має, багатоповерхівки багато де
-
ну насправді хочеться не цетр, а притаманні йому властивості. Але мало хто з наших розуміє що в північній америці інша архітектура міст, вони децентралізовані, на відміну від більшості європейських, де все сконцентровано в центрі. відповідно купа сервісів та розваг винесені в центри нейборхудів, а фізичний центр міста це діловий та адміністративний, можливо ще туристичний
-
і це нерозуміння породжує розчарування з серії "в центрі одні бомжі", "немає куди з дитиною піти" тощо
-
10 поверхів там де все інше 2 поверхове дає краще краєвид ніж 16 там де все 25 поверхів