(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в мене те саме з однією відмінністю. Мене потім накриває, коли все закінчується) Сьогодні була півгодинна пробна сессія з терапевтом. набагато легше навіть після такого. Я всі свої загони та проблеми розумію, але мені необхідно щоб хтось про це мені сказав ще раз😁
-
У мене в таких ситуаціях, таке відчуття відсутнє. У мене включається здібність до вирішення проблеми, порятунку, надання першої долікарської допомоги. Я колись їхав в автобусі, який загорівся прямо підімною і двері заблокувалися. У людей почалася паніка. У мене в той момент її не було, я просто почав відкривати двері руками. Автобус згорів досить швидко і було багато диму. Може тому у мене відсутні такі відчуття. Я розумію, що у людини проблема і одразу шукаю можливість допомогти самому, або швидко знайти того, хто це може зробити, якщо є така можливість а не стояти поруч і плакати. Можливо це якийсь психічний розлад, але він мене захищає від зайвого стресу і вже кілька разів врятував життя, коли я ледь не згорів, ледь не втонув, стояв тримаючись за дроти під напругою і ще кілька подібних випадків. Мені, мабуть, треба було йти в лікарі швидкої допомоги.
-
кредит скор состоит из 5 составляющих, они по разному влияют на скор - кредит утилизейшн, около 30% от импакта, он должен плавать от 5 до 20% и быть +- стабильным, пики на крупных покупках это ок, оно потом так же быстро отскочит как утилизейшн упадет. кредит капасити считается от всех кредитных карт, т.е. если есть 5+5+2, то можем условно безопасно тратить 12к*0.2 - average age of accounts, не рекомендуется закрывать самые первые и последние кредитки(если там есть фи и конкретная кредитка не нужна, то просто делаем даунгрейд до ноу фи карты), импакт около 10% - просрочки пейментов, около 35% импакта, репорты отправляются каждые 30-60-90 дней, если вы вдруг прошляпили оплату минималки, то вам для начала насчитают лейт фи, в этот промежуток до 30 дней можно позвонить в банк и сказать что я забыл, операция, жена рожала итд, они один раз могут списать этот лдейт фи и не отправить дальше в репорт. - хард чеки(новые кредитки) имеют низкий импакт(около 15%), лучше планировать подачи карт в одно время чтобы на них не делалось несколько хард чеков. прелесть хард чеков и кредитов, что они дропают иногда прилично рейтинга, но потом после них он так же быстро идет вверх и будет через 3-4 месяца на пике(как раз в этот момент лучше всего подаваться на новые карты\кредиты). чем если бы ты просто получал стабильные +5 -5 без пиков. - иметь как можно больше вариативности в кредитах, он же credit mix(оплата за телефон, рассрочки, микс кредиток, кредит на машину итд), импакт около 10%
-
Стало классікою
-
Best buy, если есть open box, то вообще супер
-
Ну взагалі, то був жарт.
-
А ось це топчик. Мінцифри посприяла, щоб IBM переклала свої курси українською. І це сталось. Які курси доступні безкоштовно: ▪️ Професійні навички Пропонують розвинути навички soft skills: критичне мислення, співпраця, вирішення проблем, гнучкість. ▪️ Кібербезпека Основи кібербезпеки, наприклад: термінологію, ролі та поняття, такі як шифрування, криптографія та різноманітні тактики, які використовуються при кібератаках ▪️ Вступ до нових технологій Курс про шість нових технологій, що забезпечують роботу сьогодні: штучний інтелект, блокчейн, хмарні обчислення, кібербезпека, дані й аналітика та Інтернет речей (IoT). ▪️ Навчання з підготовки до роботи Як створювати свій особистий бренд у соціальних мережах, написання резюме, що виділяється, зосередження кар'єри на темах й навичках, що мають значення особисто для вас.
-
Так, то поле ні про що не говорить, рівно як і поле де кількість кандидатів. Бо вакансія оновлюється автоматом щомісяця чи щодватижні, і часто навіть не знімають вакансію, коли набрали персонал. Тому просто - подаватися на вакансії де є матч по скілам, багато разів