(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З початку війни у українців накопичилось багато питань до Meta. Нарешті компанія відповіла на більшість з них. Зокрема на те, чому українські дописи банять у ФБ та який офіс модерує наш контент. Подивитись можна тут.
-
Багато хто хвилюється, що потім почнуться прохання або проспонсорувати наступний перміт, або що з їх офером підуть подаватись на ПР і їм доведеться якусь участь у цьому приймати Таке, канеш
-
слишком уж неженкой он стал как для ротвейлера )
-
Менше реддіт читайте, бо там більшість траблів - це індійські прокладки в Канаді, де працює 3 Раджеша)
-
Привіт, підскажіть гарного бухгалтера в Канаді, якщо україномовний чи російськомовний буде ще краще, наперед дякую 🤝
-
Але ж я це не нормалізую)) це кончений підхід
-
Так, я бачила цю форму. Кажуть люди, що до великих скандалів доходило з компаніями з приводу цих форм Там є є дописочка, що іміграційна служба може вимагати додаткові документи від бізнесу , доречі
-
Не виключено )
-
Можна, тільки не всі хочуть це робити, це ж зайвий раз дупу підняти. Я читала всякі реддіти, такої теми багато
-
Тоді це якась мутна контора, бо для ПР там треба від компанії буквально пару листів, і то про те, що вона існує і канадська.