(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, я бачила цю форму. Кажуть люди, що до великих скандалів доходило з компаніями з приводу цих форм Там є є дописочка, що іміграційна служба може вимагати додаткові документи від бізнесу , доречі
-
Не виключено )
-
Можна, тільки не всі хочуть це робити, це ж зайвий раз дупу підняти. Я читала всякі реддіти, такої теми багато
-
Тоді це якась мутна контора, бо для ПР там треба від компанії буквально пару листів, і то про те, що вона існує і канадська.
-
Ви там в гавермент їдете, чи що? Оо
-
+ за PR та громадянство, богато хто не хоче мати справу з цим возитися, дзвонять, задають питання як дохоть черга до того чи є pr чи громадянство то кажуть що нажаль вимога мати хоча б PR (
-
Але! В більшості у айтішних/продуктових компаній це на конвееєр поставлено, мені в двох різних компаніях зразу сказали - типу без б, якщо треба документи для пр - you’re welcome
-
Воно ж невідомо куди занесе з цими лейоффами, коли їсти захочеться. Я хочу бути готова 😁
-
Чи як сдавати ці декларації, я так розумію, що за квітень всі мають здати все вже
-
Дивно, бо єдине що я знаю, ПР потрібен для гавермент праці, іншим вистачить ВП. Але то напевно бзіки компаній