(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Взагалі США елегантно може вирішити і цю проблему через прокладку-пейролл в Канаді , я таке бачила
-
Зачем контрактору на США пр?
-
А платити зпшку відповідну вони хочуть?)
-
На закрити ворк пермітах може бути тільки 20% персоналу
-
я бы зимой на велике не катался ни при каких обстоятельствах)
-
Я з самого початку співбесіди з єйчаром відчув, що якась волосата жопа. Хочуть інженера а не розробника (елітка типу а не просто люди), щоб вболівав за продукт, щоб ПР чи громадянство, щоб тусив в офісі. Щось здається, що будуть питати за овертайм по суботах та молитися на фотку фаундерів Цікаво, що ці вимоги ейчар читав з записів від Хед оф Енж.
-
А їх не буде, я ітак знаю це, в локал отавському чатику була тема індусів, і що у них є схеми, як пригнати своїх в компанію замість існуючих чуваків. Як би ще б працювати нормально могли, було б шикарно.
-
Привіт, підскажіть гарного бухгалтера в Канаді, якщо україномовний чи російськомовний буде ще краще, наперед дякую 🤝 Чи як сдавати ці декларації, я так розумію, що за квітень чи до квітня, всі мають вже подати декларацію. Є форма T4, а що далі я хз
-
Для гавермент праці тре ще секюріті кліренс, а для цього років 5 пробути в Канаді (а може і більше - від рівня секретності залежить)
-
Компанії що викаблучуються з цього приводу можна сміливо слати за расійським ваєнним карабльом. Швидше за все там і умови праці відповідні. Нормальні компанії в цьому проблеми не вбачають. Як мінімум це моя особиста дуже нерепрезинтативна вибірка, але вже що маю
-
А что их подогревать, там мобилизация и не прекращалась
-
А вологі мрії що OpenAI замінить програмістів і все шо треба буде компанії - це тицьнути 3 кнупки і йому побудують мега апку - залишаться мріями ще дуже довго
-
Ну похоже хотят изменить свою доктрину в использовании яо если прям брать конечные цели ( это мне так с дивана кажется если что )
-
Были сообщения , что направлены подкрепления, никто пока не будет отходить
-
ну, з приводу майбутнього в мене є сумніви) Зараз пішла тенденція "Зробіть мені космічну ракету, а я вам бургер з колою в маку куплю". Хотілок у всіх багато, гроші знайти стало важче, але софт сам себе не напише
-
Ну и что они сделают? Войну обьявят?😁