(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Были сообщения , что направлены подкрепления, никто пока не будет отходить
-
ну, з приводу майбутнього в мене є сумніви) Зараз пішла тенденція "Зробіть мені космічну ракету, а я вам бургер з колою в маку куплю". Хотілок у всіх багато, гроші знайти стало важче, але софт сам себе не напише
-
Ну и что они сделают? Войну обьявят?😁
-
Это он предсказывал ближайшее будущее ))
-
Мені якось чувак втирав шо медіанна зп сініора 90-110, і 140 це вже ну прямо вершки, що в нього є знайомий інженер який запускає цілі ракети в космос, і йому платять аж 200к, а таких на всю країну 2.5 штуки
-
А де інші 335к іта?
-
це різного роду фліт менеджмент, айотішка, internet of moving things і все що там крутиться
-
ну це я звичайно гіперболізую)
-
Що за НАСА? О_о
-
що ти маеш на увазі? вони звідти вивели місця діслокації, в місті тільки бойові позиції залишилися, куди приїжджають і виїждають. так, там тільк 5 км коридор, але рельєфний, тобто ти не бачиш наскрізь
-
Ну, якщо то середня ноунейм компанія або стартап, то зп рілі буде десь до 120к. Але у тебе там будуть сімпл таски, нічого такого, багато вільного часу. А якщо щось норм, то давай літкод і тд. Хоча он приклад Віті, сеньор, велика компанія, але 145к. Хоча хз що там зі стоками і бонусами, може завдяки всім бенефітам буде 200к
-
Я працюю в пресейл тімі, компанія орієнтована на всі ринки, але в основному європа та америка. Прилітає RFI/RFQ на космічну станцію з мережею шатлів, а бюджету 500к ЮСД на все, включно з хардвар дизайном і продакшном, я вже мовчу про софт, компаньон апку, веб портал, бек енд та адмінку. І по часу - хардвар продашкн маст бі ланчед ін найн манс