(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Германии не знаю, но там же наоборот ниже когда дети есть
-
Тяжко живеться за кордоном на подачки буржуйського суспільства? То нехай повертаються всі в Україну тут полегше
-
по идее будь я в браке и жена не работает и/или дети было бы ещё меньше
-
около того
-
У меня получается 20 + 6.6 соцстрах
-
Вообще тут с апреля подача форм налоговых будет, подозреваю что мне ещё и вернут денег, потому что пол года был налог 24+6.5 как у нерезидента
-
вряд-ли сильно больше будет
-
но вообще в среднем можно рассчитывать на 30%
-
Ага
-
но у меня ставка такая низкая из-за возраста, мне такс адвайзоры говорили про это
-
inau.ua/news/novyny-inau/v-ukrayini-stvoryuyetsya-troyanskyy-kin-tsentralizovana-systema-avtomatychnoho Розпорядженням Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій від 30.01.2023 № 67/850 «Про впровадження системи фільтрації фішингових доменів» до 2 березня українські інтернет-провайдери мають встановити систему блокування доступу до веб-ресурсів. Така система кожні 15 хвилин автоматично завантажує на сервер провайдера з вказаного в Розпорядженні ресурсу перелік інтернет-адрес для автоматичного блокування (стоп-лист). Інформація про користувача, який намагався зайти на «заборонені» ресурси, автоматично фіксується і передається до відповідних державних органів.
-
Ага будут опять писать инструкцию по добавлению в файл hosts?)
-
не, я имею ввиду налогов меньше когда ребенок есть