(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
По домашнему
-
Квас с мышами вспомнил?
-
ковбаса так, з мишами. саме то.
-
Ще якщо роботодаці нададуть нормальний референс леттер (з офіційною печаткою, опис виконуваної роботи + кількість годин в тиждень 40 + вказана зарплата) то цього достатньо, і інші виписки не оьовьязклво
-
я взагалі то просто тролю. Всі люди різні. Я просто навчився себе зупиняти себе думати про все, що псує мені настрій десь на на 5ій хвилині. Включаю трохи пофігізму і як тільки щось таке починається, одразу переключаю себе на щось позитивне і згадую якісь мотиваційні цитати. Якось за 40 років справлявся без психологів. Хоча сам трохи про то читаю і навіть практикую деякі речі.
-
Назва посади неважлива, важливі обов'язки. Їх треба з того тіру переписати (перефразувати трохи) і печатку поставити
-
Ох уж эти влажные мысли о 'старом' поколении Ещё бы начать рассказывать как хорошо было в совке, из одной и той же оперы
-
одразу видно молоде покоління. От покоління постарше не заганяє себе в депресії, після терапії ременем і лозиною, в дитинстві. Крім тих, хто спився одразу після школи ;)
-
В мене є: 1) я постійно в терапії роки, до цього була групова терапія яка допомогла вийти з післяпологової деперсії. Моє життя зараз не порівняти з тим, що я мала три роки тому. Якщо коротко. Змінила трьох терапевтів. 2) є досвід з дитячим психотерапевтом. Допомогла моїй 8річній дитині налагодити відносини з моїм другим чоловіком. Це взагалі для мене був важкий кейс, але в нас була сімейні сеанси і ще з дитиною окремо. Зараз я за малу спокійна. Якщо коротко)
-
А як податки враховувати в такому випадку? Вивести в американських на ФОП можна? Напряму без вайс