(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ковбаса так, з мишами. саме то.
-
Ще якщо роботодаці нададуть нормальний референс леттер (з офіційною печаткою, опис виконуваної роботи + кількість годин в тиждень 40 + вказана зарплата) то цього достатньо, і інші виписки не оьовьязклво
-
я взагалі то просто тролю. Всі люди різні. Я просто навчився себе зупиняти себе думати про все, що псує мені настрій десь на на 5ій хвилині. Включаю трохи пофігізму і як тільки щось таке починається, одразу переключаю себе на щось позитивне і згадую якісь мотиваційні цитати. Якось за 40 років справлявся без психологів. Хоча сам трохи про то читаю і навіть практикую деякі речі.
-
Назва посади неважлива, важливі обов'язки. Їх треба з того тіру переписати (перефразувати трохи) і печатку поставити
-
Ох уж эти влажные мысли о 'старом' поколении Ещё бы начать рассказывать как хорошо было в совке, из одной и той же оперы
-
одразу видно молоде покоління. От покоління постарше не заганяє себе в депресії, після терапії ременем і лозиною, в дитинстві. Крім тих, хто спився одразу після школи ;)
-
В мене є: 1) я постійно в терапії роки, до цього була групова терапія яка допомогла вийти з післяпологової деперсії. Моє життя зараз не порівняти з тим, що я мала три роки тому. Якщо коротко. Змінила трьох терапевтів. 2) є досвід з дитячим психотерапевтом. Допомогла моїй 8річній дитині налагодити відносини з моїм другим чоловіком. Це взагалі для мене був важкий кейс, але в нас була сімейні сеанси і ще з дитиною окремо. Зараз я за малу спокійна. Якщо коротко)
-
А як податки враховувати в такому випадку? Вивести в американських на ФОП можна? Напряму без вайс
-
чисто по-душам говорит, пиво наливает)
-
Без черепахи, конечно, планка душнения падает, но навскидку надо define «признаётся». Для меня это возможность использовать данный тип терапии сертифицированному специалисту (еще вопрос провинции тут, кстати, плюс видов околотерапевтов тут немало). Также что такое «медицинская составляющая»
-
та пофіг, шо там)))