(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ох уж эти влажные мысли о 'старом' поколении Ещё бы начать рассказывать как хорошо было в совке, из одной и той же оперы
-
одразу видно молоде покоління. От покоління постарше не заганяє себе в депресії, після терапії ременем і лозиною, в дитинстві. Крім тих, хто спився одразу після школи ;)
-
В мене є: 1) я постійно в терапії роки, до цього була групова терапія яка допомогла вийти з післяпологової деперсії. Моє життя зараз не порівняти з тим, що я мала три роки тому. Якщо коротко. Змінила трьох терапевтів. 2) є досвід з дитячим психотерапевтом. Допомогла моїй 8річній дитині налагодити відносини з моїм другим чоловіком. Це взагалі для мене був важкий кейс, але в нас була сімейні сеанси і ще з дитиною окремо. Зараз я за малу спокійна. Якщо коротко)
-
А як податки враховувати в такому випадку? Вивести в американських на ФОП можна? Напряму без вайс
-
чисто по-душам говорит, пиво наливает)
-
Без черепахи, конечно, планка душнения падает, но навскидку надо define «признаётся». Для меня это возможность использовать данный тип терапии сертифицированному специалисту (еще вопрос провинции тут, кстати, плюс видов околотерапевтов тут немало). Также что такое «медицинская составляющая»
-
та пофіг, шо там)))
-
для фанатів Квебека
-
Ну довідки такі з податкової