(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо після цього ще допрацюєте 2 місяці то буде 2 роки; не важливо чи пізніше, головне що за останні 5 чи 10 років у вас рахуються сумарно роки досвіду з кроком в рік
-
Як 3
-
choosecanada.com/visa-pr/how-to-calculate-work-experience-for-canada-immigration/
-
Всем привет. Вопрос - это значит что нельзя выезжать по ворк пермиту из Канады? :) Т.е. вылететь ок, в влететь - нет.
-
привіт, у мене зворотній досвід, дуже розслаблений темп роботи
-
на моєму досвіді і в Україні айтішники менше всього працюють :)) Звичайно там є галєри і т.д. але там і зп величезні. От цікавить сурвайвал джоб різного роду. Думаю, що не так швидко вийде знайти в айті роботу тому доведеться попрацювати руками і якось задумаюсь чи нормально буде чи ні
-
в айті, так
-
Це на гарній роботі тіпа айті того ж чи і на сурвайвал джоб таке було?
-
Думаю є смисл зареєструватись на Upwork там і скіли не забудуться і можливо клієнт знайдеться місцевий який потім на роботу візьме, часто там шукають саме з північної Америки що дуже спрощує найм бо відсіюється східна Європа і Азія
-
На стройке или на складе говорят очень тяжело и темп работы высокий
-
Хоча сам задумався що треба в убер буде якийсь на парт тайм, щоб англійську прокачувати, бо щось вона виявилась трохи слабкіше ніж я уявляв собі
-
апворк це фріланс я так зрозумів? В мене скіли нажаль які там не запропонувати
-
Туплю максимально, Подскажите плиз ) Если я подаюсь просто в ЕЕ (без провинциальной), там два пункта - Работа НЕ в Канаде и Работа В Канаде. Они могут быть в разных NOC? В Украине был один NOC, в Канаде другой?
-
один нок авжеж :)
-
Доброго времени суток, люди. Подскажите по паре моментов. Недели две назад получил ворк-пермит, но вернулся обратно в Германию, планирую тут искать вакансию в Канаде, так как возможности другой пока нет. Работаю VFX артистом в геймдеве. Реально найти ли найти оффер? Обязательно ли искать вакансию находясь непосредственно в Канаде?
-
на телефон будуть дзвонити :)
-
Понял, пока могу точно быть в Ванкувере - так как друзья там, номер не брал, хотя можно кинуть друга номер.
-
Порадьте що глянути в Торонто дт, хочемо поїхати погуляти годинку
-
Не обов‘язково фізично бути в канаді, але рекрутери будуть питати де ви і відмовляти якщо не в канаді; тому заведіть канадський номер, коли розказуватимете про себе кажіть зразу місто в якому плануєте жити як «I live in Toronto” умовно, але це на ваш страх і ризик, маєте 100% бути потім в торонто
-
Хм… что то придумаю)
23 Jan 2023, 01:02
192737/642424
2 minutes ago