(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чи перекази теж заборонили?
-
хіба те саме? там же не вивід, а просто переказ на картки інших українців (щоб купити), а купити потім можуть люди звідки завгодно і перевести на той же вайз
-
треба брати туди-назад, тоді дешевше) просто назад не летіти
-
Взагалі FullStack, але готовий взятись за будь яку позицію, аби зачепитись. Закину сюди і продублюю в ЛС
-
Через сайти таки?
-
Та я бачила. Більше про особистий досвід питаю)
-
t.me/uaitincanada/98200/132045
-
Ну типа рваться ради выплат - сколько там сейчас билеты на человека в одну сторону?)
-
Видел что если отметка куаэт стоит, то должны позже тоже дать
-
можна самому подумати: нащо канадській фірмі ваше знання української мови
-
не знаю кого слухати. Кожен хто бачить моє резюме говорить різне. Одні кажуть мови плюс, інші - мінус, одні кажуть більше досягнень в цифрах, Ви кажете прибрати це
-
Так якшо ворк перміт А з готелем може зовсім не бути людей
-
Туди і назад білет нам вийшов 1400 євро на двох, ну хай на одного 1000 кад, житло безкоштовно, харчування хіба що але враховуючи що на сніданок багато хто тягне в номер набрані тарілки то протягнути день можна) ну і чистими щось типу 1.5 - 2к кад, нормас заробіток за 2 тижні 😁
-
Ти як, жива?
-
Зверни увагу на t.me/uaitincanada/98200/209363
-
Треба переробити все резюме, викинути про мови, скілз вниз, розписати досвід, прибрати нерелевантну інфу типу «80% автоматизовано» це нічого не говорить про твій досвід
-
кто-то кидал выдержку с оф. сайта, там прям дата стояла, до когда выплаты
-
Ну тоді розділити проекти на комерційні й пет-проекти)
-
Пане Дєня, ми не обсираємо ваше резюме, ми тільки радимо переписати під канадський ринок, щоб ви швидше собі знайшли роботу за 100к
-
Канада і США дорогі країни. Дешевші країни будуть шукати дешевших виконавців, а таких в Канаді не знайдеш)
23 Jan 2023, 01:02
192839/641549
3 minutes ago