(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І шо як? У нас в блоці їх магаз, ми брали такі здається і це було розчарування. Там не вишні а гель якийсь був. Не автентичні короч
-
Ще не спробувала. Але нічого особливого не очікую, певно купа цукру
-
Дякую
-
Друзі, треба порада, будь-ласка, все життя в адмініструванні серверів, а останні 3 роки підтримую кластер зі Splunk. Я розумію, що він популятний в Canada / USA але на скільки буде важко знайти роботу з рівнем англійської B1? Якщо все з пошуком буде важко чи порадили би ви йти на "звичайну" роботу і пробувати в термін рік підтягнути рівень англійської і повертатися в ІТ? Як би ви вчинили на моєму місці?
-
А крім спланка який досвід є? З приводу англійскої - якщо зможете пройти співбесіду і вас розуміють канадці, то питань нема. Я с б1 знайшов першу роботу девопсом/sre, тому то таке, головне щоб ви могли розмовляти і доносити ваші думки/розуміти таски.
-
Зрозуміти їх проблем не буде, а от пройти співбесіду, я впевнений, що не вийде. Не будую ілюзій, тому і готуюсь до важкого періоду адаптації.
-
а Ви з України ніколи не проходили співбесід з замовником англійською? ну там в принципі мало що відрізняється від проходження в Канаді в плані мови
-
Ні, не проходив. Впевнений, що не пройду.
-
VIP-конвой отъезжает сегодня ночью от Кремля.
-
кадавры круто же)