(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То правда, тому треба тренуватися, щоб на лайв кодінгу сильно не тупити. Мені на українських співбесідах лайв кодінг і питання були складнішими, що на канадських співбесідах потім компенсувало трохи мовний бар'єр. В Україні в мене було вдвічі менше співбесід англійською. І не скажу, щоб мені було байдуже, на якій мові співбесіда. Українською значно легше.
-
А кто заполнял ЕЕ такой вопрос, Work History - Primary occupation NOC а далее идет дата, first became qualified - date they first obtained the minimum education or training stated in the NOC description что туда вообще писать? дату окончания универа, дату начала работы? она на что-то влияет и как-то должна потверждаться?
-
Leetcode, codewars Другий для входу більш простіший, перший - це база
-
Мені може так "пощастило", але в мене в Україні був лайв кодінг англійською і з відеозаписом для кастомера. І потім в Канаді, але вже без запису і задачка значно легше. Ресурс для тренування треба обирати в залежності від стеку. Я фронтенд, в мене задачки були на реакті. Для бекенду напевно leetcode підійде.
-
Це поле для всяких лікарів, інженерів і тд. Коли люди мають пройти певне тренування, навчання перед тим як почати працювати. Якщо такого немає то можна вказати по факту будь яку дату між закінченням школи і 1ю роботою
-
www.youtube.com/watch?v=6usPO4UZP1I
-
У мене було live code review замість кодінга