(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вони в принципі не вимогливі до ньюкамерів перші 3 роки, навіть штрафів не нараховують, тільки просять доплатити
-
www.udacity.com/course/introduction-to-python--ud1110 www.udacity.com/course/data-structures-and-algorithms-in-python--ud513
-
Я вже таке сьогодні прошла) TD розповів, що не пришле мені нічого, тому що не було там 50 доларів) Тут говориться, що репортити усе навіть якщо немає Т5 та less than $50 : www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-12100-interest-other-investment-income.html. У wealthsimple базі знань кажуть репортити як "Other Investment Income": help.wealthsimple.com/hc/en-ca/articles/4409478104987 - зарепортила як Other Investment Income - > Bank Interest
-
WP не робить податковим резидентом. А от дружина, яка приїхала з тобою, рахунок в банку, СІН номер - таки вперед 🙂
-
Там в цілому сформлювано просто атас: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/t4055/t4055-newcomers-canada.html
-
#vacancy Java, Spring,... Security domain Зі мною звязалася рекрутер агенства, я так розумію, що підбирають на оту позицію: www.linkedin.com/comm/jobs/view/3497779732/?trackingId=SzrySk0VTUSolTpuE9DOQA%3D%3D&refId=Brnp%2FxF%2BQH6Ad0nR3Tp58Q%3D%3D&lipi=urn%3Ali%3Apage%3Aemail_jobs_jymbii_digest%3BALwQdhtLQwubah9EnR14LQ%3D%3D&midToken=AQGS0jso54Wnvw&midSig=2lvEVU7rTvNaE1&trk=eml-jobs_jymbii_digest-job_card-0-job_posting&trkEmail=eml-jobs_jymbii_digest-job_card-0-job_posting-null-1bcjoj~lex3sj8g~um-null-null&eid=1bcjoj-lex3sj8g-um Дають бейз, бонус і акції. Я спитав за 150 бейз, рекрутерка сказала, шо то максимум вилки, ок. Але потім звязалася, чи мені ок 135, бо то насправді максимум бейз. :) Якби комусь цікаво було - можу з рекрутекою звязати, або аплайтеся так. Зараз там рімоут, але наскількики памятаю, може змінитися.
-
та ОХІП (або аналоги)
-
Квартира через аірбнб не є лонг терм житлом. До 6 міс можна