(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ух, а далі є відос?
-
о, пан Желєзняк
-
Почему тут многие организации просят так много информации? Вот хотел посмотреть онлайн митап. Требуют: First & Last Name Immigration Status UCI/PR number Date of Birth Phone Number
-
Нажаль ні, але є ще цікаві тут далі youtube.com/@Ukraineenews
-
Та ні, нормальна організація начебто (www.woodgreen.org). А мітап порадили на курсах англійської, вчителька з паблік школи
-
Перший раз таке бачу, думаю, шо кидалово. Навіть, якшо івент справжній, сам сайт реєстрації може бути не справжній, а фішинговий
-
Є красиві відоси від пілота в позивним KARAYA
-
Чи є хтось з RBC тут ?) хочу попросити зареферити
-
коли поставив Open for work в linkedin :D
-
Я згоден, дофіга інфи для того щоб прийти на якийсь мітап. Один з reasonable варіантів для чого їм потрібна ця інфа - організація фінансується з федеральних коштів, де в них питають цю інфу для того щоб і далі надавати кошти.
-
Купуйте хати, кому треба
-
Не, ну я считаю, что если канадский мужской коллектив подарит женщинам, работающим в этом коллективе, по букетику (благодаря инициативе украинца) - то женщины будут рады вниманию.
-
Это канада – 8 марта, это о правах женщинах, а не о букетах, на которые могут быть аллергии у "коллег"
-
Это пост-советские устои, дарить каждой женщине как одно одинаковый букет к 8 марта, зачем оно?
-
этих людей не победить
-
Я хз як за ці мільйони купувати щось ) береш іпотеку на 20 років, а раптом лейофф, то ж взагалі
-
Ви бачили ціни зараз на нерухомість в Онтаріо?)
-
купуй не за мальони, якщо невистачає
-
Подушка+витрати щомісяця+даунпеймент+мортгейдж - якраз за 10 років можна назбирати на кредит на ще 10
-
Я три місяці нічо знайти не можу, вже не виглядає як варіант )))
23 Jan 2023, 01:02
195169/643920
4 minutes ago