(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Почитай что выше писал
-
я бачив пускали, але то залежить. Можна на когось контуженого попасти і домахається. краще ще поверх куртку вдягти :)
-
Мы за кредитки говорим, так ведь?
-
Типо новые карты открываешь или как?
-
Вов
-
google doc темплейтів куча Куча сервісів для генерації інвойсу в цілому - інвойс це як тобі чек віддають (але видаєш тепер ти), де написано: * що ти зробив * за який період * скільки коштує * твої дані (ім"я, адреса, фоп заголовок, можна ще ЄРДПОУ (іпн), як з тобою зв"язатись) * твої реквізити куди сплачувати
-
Как ты за пол года набьешь 100к принтов? Я за пол года набил 17к еле
-
Не. Для украинцев нужно разрешение, оформляешь на сайте. Но если у тебя есть канадская виза, то за счёт неё пропускают. Я сделал и разрешение, но оно никому не нужно было
-
для цього ти можешь зробити WISE Business, та вести як Sole trader (ФОП) Що для WISE дає більшу прозорість хто ти WISE хоститься у UK і наразі немає двостороннього обміну між Україною та UK/EU/US по рахунках та обігу і так, вайсу пофіг на твої податки, це твої проблеми як ти їх будешь платити Якщо wise і запитає про те звідки тобі гроші скинули, можеш спокійно дати інвойс за яким тобі сплачують, це має зняти питання
-
А як технічно інвойс зробити? Я як з села
-
класно, бо я начитався відгуків і через те взяв прямий, вирішив не ризикувати
-
а ви то робили? Бачив багато скарг як люди на такому погоріли
-
До речі, приймати на особистий рахунок wise за роботу, то норм? В плані перевірок зі сторони wise.