(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Констатація фактів то вкид?
-
забанили?
-
я не можу знайти пошук по нікнейму швидко уу дожився
-
я не знаю, що там з тваринами, але того року AirCanada не раз пропадала в новини( не справлялися з нагрузкою, staff shortag, чи шось таке) ...
-
Ціна від 125 доларів до дисконту. На сайті кажуть, що можна подзвонити до початку процесу і поговорити про складні кейси. Я б подзвонив.
-
Ось ще варіант. Брешуть, що то сурйозна контора і в них є бухгалтери, що собаку з'їли на різних питаннях. Ну і ще вони подають від імені особи і репрезентують людину в CRA. Get a rebate of 20% to file your income tax return online before March 31st. Through our partnership with Raymond Chabot Grand Thornton, we are glad to offer you a rebate of 20% on their Taxo online tax return service. This100% online service allows you to get the maximum tax credits and deductions to which you may be entitled in a safe, easy and convenient way. How does it work? 1. Ask for a quote on taxo.ca 2. Type the promo code NBDB2023 to enjoy your exclusive 20% rebate until March 31st (if you already are a client, add the promo code when you make yourpayment). 3. Enjoy a 20% rebate until March 31st only. On April 1st, it will be down to a 5% discount. Click here to begin your Taxo experience. Any questions? Call Taxo at 1-844-200-TAXO (8296).
-
То ж дзвони в податкову. Хороші бухгалтери з таким не будуть возитися, ринку немає під ці питання
-
платити за такс ретурн це як себе не поважати, бо ці спєци можуть теж наробити помилок, а штраф платити вам
-
(ака власники русня)
-
це агенство кремля
-
Yummy market north York
-
Бо граматично підкований та в законах +- шарить, в тонкощах
-
Є підозри що або добре знається на законах бо бізнес десь є або освіта обо працював там і грав по правилах правового поля
-
Компанія яка наймає на контракт готова платити 200к cad топ
-
сорри, не много не понял, кто берёт?
-
бо поговорив з людьми з консалтингу і вони беруть набагато більше ніж те що пропонують тут (200к). Бо багато витрат які покриває роботодавець відсутні на контракті. Ми якось в чаті тут з Віктором обговорювали, що мінімум 2х треба від своєї зп брати
-
Может я пропустил, но почему не вышло устроиться контрактором на сша за юзд?
-
Ага. Згоден. Я трохи прифігів від того, що якщо намаєш представника для заповнення такс ретурну, то один фіг сам же і несеш відповідальність за все. Представник, по суті, не несе відповідальності. Ну і я мовчу про те, що звичайні бухи тільки і можуть що подавати такси на основі Т4 та Т5...
-
Ви про кого?
-
на блайнде не редко пишут как работают из вана на сиетл по рейту сиетла к примеру
23 Jan 2023, 01:02
195584/634563
4 minutes ago