(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это bullshits🤷♂
-
Nope, тимчасова дієта
-
Я хз саме ваше положення, сподіваюсь ця діета якось вам допоможе. Органічні продукти - досі не дуже досліджено як воно працює на організм, то маркетологи на цьому паразитують як і на решті суперфудів.
-
Вряд-ли в формате чата можно дать исчерпывающий ответ. Но вы можете поинтересоваться мнением гастроэнтерологов придерживающихся доказательной медицины. Кроме траты денег и дохода для нутрициолога эффекта нет от таких диет но возможен вред.
-
Також якість м’яса залежить де ви його берете. Ми м’ясо в Костко купляємо, хоча до цього був досвід шукати де подешевше в інших мережевих магазинах. Мені не подобалось що воно там не дуже свіже, або якісь фігово вирізано з купою жира.
-
Нет потому не имеет ни доказательной базы ни не рекомендаций в протоколах
-
Ща, мне в тиктоке выпала…
-
а можно название апликухи?
-
Людина переживає за витрати)
-
Особенно меня триггерит нижняя
-
Чого називати булшітом просто тому, бо ви так не робите? Ну спробує людина таку дієту і подивиться по своєму стану і організму Ми всі різні, камон
-
Нашел приложуху, которая детектит по фото растения и показывает уход, полив и прочее Probably Вот мой список
-
Я можу помилятися, але скоріш за все мова була про те що деякі продукти можно замінити замість повної відмови від них. Як приклад молоко та хліб
-
У когось психосоматика, а в когось рілі шлунок чудить, алергія якась чи ще щось
-
Було б чудово почути про раціон, який ви рекомендуєте. Як на мене, нічого поганого в дикому рисі та крупах немає. Хоча імхо, лише зелень має бути органік, все інше більш менш однакове (в Канаді, стандарти США нижчі)
-
це ж кейс бай кейс
-
Я думаю, там намагалися знизити кількість джанк фуду в дієті. Це простіше зробити, заборонивши цілі групи продуктів, аніж вичитувати яка сметана має кращий склад, наприклад.
-
Да с них надо в первую очередь начинать вон на раше уже статья есть за неуважение скреп
-
Та я уже понял можно не уточнять)
-
Всім привіт! Помітив останнім часом повідомлення що гроші які зберігаються на дебетовій картці в Канаді дуже часто крадуть/зчитують і тд, і тому так розповсюдились кредитки бо в банку висить інвойс який у випадку наприклад крадіжки картки можна швидко ревертнути. Але виникло питання, а що робити з грошима які ти хочеш покласти на зберігання і якими точно не плануєш користуватись найближчим часом,такою собі подушкою? Чи є якийсь безпечний рахунок? Бо гроші зараз в польскому банку, а хотілось би з ними бути в одній країні та й в Польщі є нюанси з перевірками та блокуванням рахунків
23 Jan 2023, 01:02
195808/637014
31 minutes ago