(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так ты в Саскечеван собрался?
-
я тебе розумію, але я ще не доріс до такого
-
Классный собор и огромный парк посреди города
-
Горы в сорока минутах, океан в сорока минутах
-
Я вот сейчас в городке на 220 тысяч живу, вообще пушка
-
це ще один кайфовий пункт
-
а ще європейська зима, коли не має мінусової температури і всю зиму всі боліють
-
Щойно була друга інтрев'юха з Grammarly. Це технічна співбесіда. Було 4 задачі різного плану, загалом нескладні. Також були технічні відкриті питання (наприклад, поговори про рендер цикл в реакті) Задачі: 1. написати promise delay 2. написати просту css анімацію 3. знайти дублікат чисел в масиві 4. задача на fetch з апі Трішки застряг на №3, бо заасюмив, що масив буде відсортованим. Але після вирішення 4тої задачі повернувся і дорозв'язав. Відкриті питання: - які фреймворки знаєш, давай погооврим за реакт - як рендер відбувається - який стейт менеджмент ти знаєш - нащо юзати імютабл дані Далі були просто питання-відповіді про компанію. ps, якщо кому цікаво: мої оцінки співбесіди Складність 2/5 Нерви 3.5/5 трохи нервував Цікавість задач / питань 2/5 Бренд компанії 4.5/5 Співбесідників було двоє, 4/5 Нові проекти / цікавість роботи 3/5 якщо хто знає ще якісь критерії - пишіть)
-
Для мене то смерть, живу у Вроцлаві де 1млн+ то це канешно ужас, да все близько, але нічого не має нормального і робить не має шо) Тіпа все є, але по факту ти і не хочеш там тратити гроші бо то якийсь worst deal
-
Бомжи, менталы, дорогое жильё. Всё что нужно для жизни
-
10 км от ДТ это всё ещё Ванкувер внезапно
-
посмотрите на район West End, он рядом с ДТ, но там тихо, спокойно, уютно, рядом Stanley Park, пляжи, океан, уютные магазинчики и кафешки
-
Типа тыщ на 300-400