(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
скрытое ношение нафиг надо
-
Закон про дом - крепость отличная вещь
-
Та ні, чого, он мій 2.5 років сидів
-
ВП оф ХР сьогодні написав що він звільняється, бо шукає нові можливості в роботі. Йому десь 55-60 теж
-
І з приводу гігієни зброї. В 2015 році ми на навчаннях (добробат) спали так. Чувак довбо***б випадково собі в ногу стрельнув, зате у нього був калаш 🤷♂️ Тому так, я страус)
-
Так в Канаде есть места где могут медведи или еще кто позлее захомячить тебя, там нужно оружие таскать Чтоб отпугнуть как минимум
-
Багато є відосів, коли ведмідь наприклад в дім заходить. Може для цього. Я он наприклад після ПР хочу собі щось взяти, чисто щоб на всяк, бо зайде якийсь русня ведмідь, і що робити?)
-
Наверное в этот чатик вопрос, но какую обувь брать для хайкинга? В плане гортекс/без него? А то я начитался что промочив обувь с гортексом её фиг просушишь в походе и теперь думаю...
-
Ні, то на полігоні, нам не давали набої ніде, окрім полігону, магази теж. Але можно було свої використовувати. (Окрім намету і житлової зони) Чувак ви***вся, тримав палець постійно на гачку, запобіжник був знятий і собі випадково в ступню стрельнув. Хочаб до низу тримав, нікому голову не прострелив