(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вот да, 15 дней это вообще что-то супер мало
-
Дякую, що поділилися, мене так курвить що доводиться тиснути на людину яка і так вже травмована. Але я поки не бачу іншого шляху. Є ще план на відпустку в Україні і маніпулювати тим, що "як ти не виїдеш, то я поїду до тебе" а там в селі 2 цілих хати. Але то страшнувато якщо чесно, треба буде накопичити мани перед тим як їхати
-
так, 15 днів + анлім
-
Victoria, BC – On March 1 just after 3:00 p.m. a father was entering a retail outlet in the 1600-block of Hillside Avenue with his 3-year-old daughter when they were approached by a suspicious man. The man asked the father if he wanted to sell his child and offered to give him money. The father felt threatened by the man and reported the incident to VicPD that evening. The suspicious man is described as Caucasian, in his 70’s, approximately 6 feet 2 inches tall with a heavy build, balding with a shortly-clipped haircut and possibly wearing glasses.
-
Раньше похожую картинку видел, мол не разрешайте детям изучать пайтон, а то укрофашистами станут. Но найти не могу 🙁
-
Порохобот?
-
я ніколи не мав проблем з відпусткою, а якщо менеджер вознікав (було в Україні раз) то казав, що за свій рахунок
-
Я вот возможно плохо ещё знаю канадское менталити, но мне одному кажется, что 70летний чувак просто не очень удачно пошутил?..
-
Согласен.
-
Проще ярлык повесить из телевизора, чем думать
-
Но видно это теперь везде.
-
Воевали бы мы так при Трампе и Меркель, то уже всё закончилось бы
-
Вот хоть в этом комюнити ярлыков этих не ожидал
-
Порох как раз грамотно держал баланс фейковыми минскими соглашениями
-
Войны бы такой не было, если бы он не был зрадныком. И да, уголовное дело на руководителя Моторсичи не при порохе завели
-
Реалист, был бы порох таким зрадныком, Украины бы уже не было
-
Юзаю VJ iRock 3, десь 200. Найкраще зацеплення за будь яку поверхню. Бігаю переважно лісами з крутими холмами. Як казали, Hoka One One вся буде по 150-200 баксів. Як на мене занадто м'яка, бігаю по асфальту.
-
Не интересно общаться с теми, кто рассказывает истории из раша тудей про взрывы складов, сорян
-
Я писала уже все об этом и повторяться мне лень. Я не верю, что люди глупенькие такие. Аноним, вечно топит за пороха, когда это смешно уже. Взрывов складов не было, зеленский во всем виноват. И при чем тут телек, в методичке слова есть другие?
-
в мене теж додалося, але як verify зробити - незрозуміло
23 Jan 2023, 01:02
198651/641461
2 minutes ago