(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да, но игры, которые ты приобрел на одном аккаунте, не будут доступны на другом аккаунте, если он не поддерживают совместное использование
-
Ти певна що не розслідував? www.radiosvoboda.org/amp/donbass-realii/29937425.html
-
Ну останні три роки ніхто ж не заважав розслідувати, як і Свинарчука посадити. Але щось пішло не так…
-
Ну і якщо взриви були, чому їх не розслідували?
-
Вона не дуже
-
Так
-
Ніяк
-
Це залежить що саме. Ілойвайськ, савур могила це результат того що не очікували що рашка застосує свої регулярні війська на території України, вони того уникали до останнього але вилізли. В іловайську ще наклалися проблеми з керованістю добробатів. Дебальцево та ДАП це блисковичні військові операції де співвідношення втрат сягало 20:1 (всі мої знайомі хто пішов служити до армії домбабве та Луганди полягли там). В будь якого керівника є свої досягнення і провали, потрібно завжди підсумок рахувати.
-
Вот зачем
-
Ага, понял, коды только на Канаду
-
Найприкольніше те, що вони ще договір не змінили під цей факт. Недавно відкривав кредитку, там проценти старі, а менеджер просто говорить що були зміни
-
Тем более
-
серваки к региону акка не привязаны
-
Можно все покупать в укр сторе
-
Ну тогда просто в чем смысл иметь канадский аккаунт
-
и как я написал выше смотри
-
на одном купить подписку, на другом игру
-
ты можешь войти в два
-
Просто я смотрю что пс плюс на укр аккаунте стоит в два раза дешевле…
-
З моторсічі ще двигуни возили в ордло. Чи це все і є той званий "баланс", про який писали вище?
23 Jan 2023, 01:02
198804/642353
8 minutes ago