(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
кому-то из знакомых с розетки купи карту, пусть тебе код скинут
-
Це брехня. В друзів саме mortgage.
-
Що добре?
-
Поки що ті самі думки. Є TD, апка сподобалась, але потім swift загубився і два місяці я його повертала на рахунок Я навіть не дивилась у бік кредитних спілок / банків 2-го рівня - дякую за пораду Але блін так! Відчувається прямо шкірою, шо їм пофігу на тебе
-
О, до речі. Що ти думаєш про те що рашка те белорашка стали лідерами з імпорту дизеля в Україну в 2021? Вперше з 2015
-
І до чого тут порох? Я розумію є дії Кабміну його відповідальність, але всі приватні компанії вішати то занадто.
-
погоджуюсь
-
А в чому різниця доречі?
-
Як вам сказати. В Грейтер Монреаль ерії є райони, де будинки по 1-2млн. Недалеко можна найти райони з домами по 400-500 тис. Рента відрізняється на такі ж коефіцієнти... Тому ні, Торонто нічим не унікальний, просто абсолютні цифри більші. Я якраз жив на стику тих двох районів
-
Росія була найбільшим імпортером продукції «Мотор Січ» до 2017 року, за даними YouControl. З 2017 року перше місце зайняв Китай, а частка Росії скоротилась спочатку до 25% з 70%, а з 2018 року – до 3%. Проте зросла частка країн, куди «Мотор Січ» раніше не постачала продукцію у великих обсягах. Наприклад, у 2018 році 20–25% постачань прийшлося на Латвію, 15–20% – на Боснію і Герцеговину, 10–15% – на Гонконг, 5–10% – Об’єднані Арабські Емірати. Для обходу обмежень на торгівлю з РФ «Мотор Січ» використовувала підконтрольні комерційні структури у трьох країнах Близького Сходу, Європи і Східної Азії, каже СБУ. «Після одержання військової продукції «посередники» переправляли її до РФ», – говориться в повідомленні Служби безпеки.
-
А як на рахунок відновлення імпорту електроенергії з рашки в 2021? Який ще й привів до величезних збітків атоменерго