(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там не дивився
-
Написи на сайті TD також? www.tdcanadatrust.com/document/PDF/mortgages/MLA_Signing_Guide.pdf
-
Ось тут доволі непогано пояснили www.nesto.ca/mortgage-basics/collateral-mortgage-vs-standard-mortgage/
-
Хмм, ну, може, спорити не буду, в Торонто не був
-
В монреалі просто не можливий такий самий попит як в Торонто через значно меншу кількість людей
-
Ага, тільки чомусь в ионреалі за ван бедрум всього навсього 1600 :) Я же не кажу за такий корнер кейс як будинок і житло різного типу. Я кажу за ван бедрум/ту бедрум апартаменти +- в однаковому діапазоні якості. Просто центр оверрейтед як ніде через попит
-
До цього в нас взагалі колишній зек був президентом. Доречі, було відео, з порохом з майдану, як він допомагав людей розганяти на початку. Не можу знайти, але ти мав бачити
-
Смішні гроші у кожного свої. Якщо є хочаб 85к і ти сам, можна спокійно перечекати до кращого офера
-
Я написала, що думаю, що в Україні вистачало зрадників
-
То вже потім
-
Та сюди ж кидали те відео
-
Кринж какой-то
-
Чи в 2004? Бо там я також був і Пороха з кийком не бачив
-
Порошенко наоборот финансировал майдан, лол
-
Ти напевно primary school дивився? Мені треба secondary school. Я глянула, аж одна зелена High school на весь KW.😁 І дивно, що primary навкруги оранжеві або червоні. Як таке може бути, щоб діти спочатку погано вчилися, а потім раптово добре?🧐
-
В 2014? Я там був і можу сказати, що нікого він там не розганяв
-
З кийком студентів піздив?
-
youtu.be/pWCjgYnHg2M
-
Ну, не розганяв, а ось, знайшла
-
такий крінж. по-перше що в твітері офіційна галочка у російської урядової організації в Криму, по-друге сам твіт (чи це краще в топік війни?) twitter.com/PMSimferopol/status/1634111915596173312
23 Jan 2023, 01:02
198863/642908
about 2 hours ago