(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Маю надію, що після війни ця практика зникне.
-
Ну так кажуть, що є, якщо я правильно зрозумів.
-
Не можна призначати, я згоден. Це ризик знищення структури.
-
Десь я таку логіку вже бачила. Покажіть хоч одне впровадження на Путіна. Нема? Та отож
-
Я вважаю, що так, це на часі, бо за такі дії моє бути відповідальність. Інакше яйця по 170 гривень і всі інші непублічні речі нікуди не подінуться. Як можна призначати головою НАБУ чувака, що отримав статус неблагонадійного? Як можна не переслідувати за злочинні накази? Розмінування Чонгару, нова дорога від Чонгару до Мелітополя - для кого вона за місяць до війни? Хто керував дорожньо-будівельною компанією, яка її будувала, а зараз будує дорогу до Маріуполя з Криму ті самою технікою? Війна все спише, не на часі.
-
Та ви що. А нічого, що Антонов дуже зручно входить до Укроборонпрому (який 21го року знов-таки дуже зручно переробили в акціонерне товариство)?
-
Так би мовити, де пруфи?
-
То той самий пижиківський ЕП6. Він з 2014 взагалі безпроблемний, до 2014 масло піджирав коли більше 3к крутиш
-
Бо я щось знайти не можу жодного.
-
Покажи кримінальне провадження, де фігурує Резніков О. Ю. у якості обвинувачуваного.
-
Есть процедура выезда студентов за границу. Вы точно про Украину пишите?
-
І порушують чинне законодавство у якійсь мірі. Я не уявляю, якби те саме зробили за день до вторгнення у Гостомелі.
-
він дуже проблемний був в україні
-
wiki.legalaid.gov.ua/index.php/%D0%A0%D0%B5%D0%BA%D0%B2%D1%96%D0%B7%D0%B8%D1%86%D1%96%D1%8F_%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0_%D1%82%D0%B0_%D1%96%D0%BD%D1%88%D0%B8%D1%85_%D0%BE%D0%B1%27%D1%94%D0%BA%D1%82%D1%96%D0%B2_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0_%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96
-
Я вже написав - є процедура реквізиції майна.
-
Ще раз - давайте згадаємо, хто ж це не зробив воєнний стан
-
от це дійсно маня мірок. зараз в зоні бойових дій військові роблять те що вважають потрібним. потрібно зайти в житло - заходять, потрібне авто - беруть
-
ну мб их когда-то и выберут
-
При воєнному стані - можуть
-
24 and above "Employer Job Offer: In-Demand Skills stream" www.ontario.ca/page/ontario-immigrant-nominee-program-oinp-invitations-apply
23 Jan 2023, 01:02
199566/636161
11 minutes ago