(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Испания прекрасна
-
А. А то я удивился.
-
Сегодня вот в очередной раз танцевали
-
Если б не привязка к работе, то наверное тоже в Испании бы жил.
-
Достаточно ли записаться на Eye Exam где-то рядом с норм рейтингом, если проблемы с глазами, или надо ещё какие-то меры предпринимать?
-
Кто знает, эти Eye Exam которые много где делают, они всякие advanced проблемы тоже выявляют, или только помогают подобрать очки?..
-
Суть в тому що англоязичного контенту на ютубі найбільше, всяке цікаве теж більше англійською. Тому дитина з часом туди заривається, само так виходить
-
Підкиньте пару цікавих їй каналів на ютуб на англійскій і діло піде :)
-
Моя освоїла голосовий пошук і по звичці шукає контент який подається і на українській і не тільки... а хочеться щоб все ж англійській приділяла часу трохи. От і намагаюся настолками і через планшет (через ігри) ненав'язливо вчити англійську 😅
-
Соглашусь, что если и берут, англ будет проблемой
-
та тут наче теж все ок - не панікую, в класі є теж дітки які розмовлять українською... вони на грунті того і згуртувалися і разом товаришують
-
Зрозумів, дякую
-
Все правильно, побачите ще багато родин, де обидва батьки українці, а діти рочків 12 розмовляють з акцентом та через слово англійською
-
Я вообще шутеры не люблю на гейпаде
-
Там плашка висит, что фиговая поддержка
-
Не ставил
-
А Fallout 76?
-
Не ставил, но в библиотеке где-то был)
-
@ohirock а ти часом ESO на стімдек не ставив?
-
У мене тільки 4 дитині буде цього року, але неодноразово чув, шо як тільки піде до школи, проблемою буде не англійська, а те, як рідну зберегти
23 Jan 2023, 01:02
199931/639998
2 minutes ago