(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У меня хеви ганнер билд, ну хочешь доколупаться до вординга - пожалуйста Мне дико не удобно на гейпаде играть в игры где нужно стрелять и целиться
-
А ніхто не підкаже, як має правильно виглядати CV, якшо спочатку рік працюєш контрактором в умовному Гуглі, хоча оформлений як емплої в умовній галері, а потім перейшов з галери напряму в Гугл як емплої? Десь хтось писав, як писати в CV за фірми-прокладки, але не можу найти
-
Та ладно, не нервуйте :-) просто трохи дивно чути, особливо коли я сам як перший раз грав 25 років тому ще в перший, з тих пір тільки мілі, бо so much fun 😁 але я де завгодно буду мілі, mass effect всі 3 + Андромеда теж переважно мілі наприклад, кілька разів) Фолаут - це настільки класика ролевих ігор, а шутінг - тільки необов'язкова частина геймплею, тому "шутер" - це просто образливо
-
Потому что он шутер. С момента выхода третьего.
-
шось складно)
-
З моєї епопеї про податки з ФОП та такс тріті поки нічого. CRA мене поки пофутболили, а далі я замахався чекати на лінії... Буду ще пробувати на наступному тижні.
-
Хмм, моно не мав. Але після Привату і Укрсибу RBC і CIBC норм виглядали. Рахунки видно, переслати гроші через інтерак можна, всякі штуки типу відкрити рахунок, gic і т. д. робиться... Ну, не можна купити квитки на поїзд... Короче багато хто скаржиться, але чому іменно - не шарю. Чув, шо не довольні секюрністю interac, шо в моно можна просто потрусити телефоном і гроші полетіли... Ну, мені і так норм... А що вам з важливого не так в їх апках?