(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там був тред кому що подобається
-
Дивно, ніколи не вважав джип преміумом, що гранд , що не гранд , яка різниця Це ж утилітарна марка Тіп під бездорвжжя заточена
-
я собі так зафакапив історію "відносин" з США в далекі студентські роки. В 2010-му на 2-му курсі інституту поїхав в Небраску по Work&Travel. Дуже сподобалося. На наступний рік вирішив ще раз їхати і знову подався. В підсумку отримав відмову без жодних пояснень (студент 3-го курсу, не завершене навчання - я точно не планував залишатися в США нелегалом). В агентстві через яку я подавався мене переконали спробувати ще раз і я ще раз оплатив кошти за розгляд документів і через 1,5 міс знову пішов в консульство. І знову відмова, і знову жодних причин не скащали і не пояснили хоча я вже там майже благав пояснити в чому річ... Було дуже прикро тому що після свого повернення в 2010 я підбив 4 своїх друзів на поїздку і вони всі отримали апрув а я ні. З тих пір і наче часу пройшло порядку і грошей заробив і квартиру купив (пруфи що ти повернешся) а подаватися на нову візу все так же страшно...
-
Заточена. Але це не заважає мати якісний салон, дуже гарну музику, шумку, пневматичну підвіску тощо
-
ну mersedes gle - премиум, премиум сборка , премиум материалы всего куда дотрагиваешься потому и тойота не премиум марка хотя там есть дорогие модели, и чтоб втиснуться в премиум сегмент и конкурировать в нем создавала лексус
-
для презиков под заказ делается? что-то не слыхал просто особо
-
toyota crown - это типа представительский класс?