(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Останній раз, коли я тут hr хрюшою назвав, мене закидали какахами, тому - удолііі
-
Из веселого😭. Говорил сегодня с хрюхой которая мне присылала вакансию фул ремоут 💯 ремоут и только ремоут. Созваниваюсь с ней а она мне говорит есть только офис. Занавес....
-
Ага.
-
Чоловічий стрижки від професійного Барбера! Barberhood Barbershop 💈 68 Abell street instagram.com/evheniy44?igshid=YmMyMTA2M2Y= Інстаграмм👆 barberhood.ca/?fbclid=PAAaZ1yFqvWQYN0zqAWkFE6e86u0bV8zFk8yeMCwYKEMqBV-Ap-lwPa0oHCE0 Лінк на сайт для запису👆 +14375571088
-
У кого є досвід відкриття компанії в Канаді та залучення інвестицій під Tech (SaaS B2C HR Tech) стартап? Підкажіть нюанси процесу, будь ласка. Яку вигідно обрати провінцію для інкорпорації? Щоб податки були мінімальні та надавати українцям можливість отримати PR швидко
-
Поділюсь досвідом, проходив інтерв'ю 15-20 хв з СЕО компанії, якась галера сайтів на WP. Все пройшло нормально в цілому, поговорили про їхню методологію роботи і тд. Після чого скинули тестове завдання зробити кілька правок на сайті аля поміняти текст і картинки, я це зробив за півтори годинки +-. Сьогодні прислали листа, що нажаль, після "code review" (яке код ревью на вордпресі xd, хоч там і треба було в деяких моментах залучити код, але це максимум CSS стилі в пару строк) we are not going to move forward. Жаль звісно, але чесно кажучи, не дуже то й хотілось там працювати Код ревью доречі був дуже сильний, дали один web сервер на всіх кандидатів, постворювали нові фолдери під кожного, і дали ТЗ аля "ми в коді спеціально поробили помилки, гоу пофікси, там картинка не по центру екрана", одним словом такий ось досвід.
-
Золоті слова. підтримую.
-
я скажу - говнище всратое))) мне как-то довелось работать с очень крупным проектом, изначально написанным на wp. до сих пор с ужасом вспоминаю тот опыт