(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я казала вже в цьому або одному з сусідніх топіків, що є така зараз тенденція - звати людей back to office. Тому гарантований ремоут, якщо компанія велика, то є цінно
-
www.thenationalnews.com/climate/environment/2023/03/13/new-disease-in-wild-bird-species-caused-by-plastic-pollution-study-finds/ 😢
-
Знаєте друзі, я почитав трохи вакансії і можливості для Канади і для США і вирішив спробувати в США
-
Поділюсь досвідом, проходив інтерв'ю 15-20 хв з СЕО компанії, якась галера сайтів на WP. Все пройшло нормально в цілому, поговорили про їхню методологію роботи і тд. Після чого скинули тестове завдання зробити кілька правок на сайті аля поміняти текст і картинки, я це зробив за півтори годинки +-. Сьогодні прислали листа, що нажаль, після "code review" (яке код ревью на вордпресі xd, хоч там і треба було в деяких моментах залучити код, але це максимум CSS стилі в пару строк) we are not going to move forward. Жаль звісно, але чесно кажучи, не дуже то й хотілось там працювати Код ревью доречі був дуже сильний, дали один web сервер на всіх кандидатів, постворювали нові фолдери під кожного, і дали ТЗ аля "ми в коді спеціально поробили помилки, гоу пофікси, там картинка не по центру екрана", одним словом такий ось досвід.
-
Я в Монреале
-
Вы могли бы помочь?
-
Торонто
-
Город хотя-бы укажите
-
В ChatVR я саме так реготав та копіював скіни інших ))
-
Золоті слова. підтримую.
-
я скажу - говнище всратое))) мне как-то довелось работать с очень крупным проектом, изначально написанным на wp. до сих пор с ужасом вспоминаю тот опыт
-
@sdwvit прикинь мені написали Noibu, кличуть на інтерв’ю 😂 Оце так збіг обставин 😁
-
Я б сказав свою думку про WP але боюсь вляпатись так саме як з рекрутерами. Але досвід цікавий
-
Ну я зразу поняв level компанії, але куда ж вимахуватись, перша робота як ніяк, хоч якийсь досвід, без поняття навіть кого вони там відібрали на ту бідну позицію галерщика))
-
wordpress и код-ревью 🤣
-
Спс. В тебе є хтось? Цей шось занадто для таксів.
-
ох, в бытность фрилансером довелось столько этого говнеца покушать, с лопаты, что теперь любое упоминание любых пхпшных CMS заставляет глаз дергаться)))
-
Смотря для чего. Если такс до дето 150 в среднем. Хз, может ситуация какая-то особая или обещает хорошо всё списать.
-
Хай! Мені пропонують за 300 баксів бухгалтера. Ціна норм?
-
Повністю погоджуюсь))
23 Jan 2023, 01:02
201786/639819
12 minutes ago