(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А взагалі на якому саме етапі тут прийнято обговорювати всі умови? Я звик, що це зазвичай ейчарка на першому ж інтерв'ю озвучує, а зараз проходжу співбесіду в канадську кантору, і тут ніхто ні про що не заікався навіть, а завтра співбесіда з сео вже)
-
А 28 рабочих - это, соответственно, 5 календарных недель и еще 3 дня сверху?
-
Вітаю панове, є хтось native mobile розробка, хто шукає роботу? Full time, але роботодавець не дає провінційну номінацію. Треба і iOS, I Android. Junior-mid level, але якщо ви спец від Бога - то чому б і не поспілкуватись)
-
Итак, 21 рабочий - это у тебя 4 недели календарных и 1 день сверху ?
-
Та от власне тому і питаю, бо після 20+ робочих в будь-якій українській галєрі 10 робочих взагалі не привабливо виглядають)
-
Я не проснулась еще, что ли
-
если так, у меня даже 21.5
-
Странно, обычно рабочие кратны 5🤷♀️
-
Можуть, 2 тижні це мінімум. Але це для новачків та й навіть з ними мало де практикують. Також відпустка - це найлегше про що можна торгуватися на співбесіді. Її дати менша проблема ніж підвищити ЗП в офері
-
там где я собеседуюсь 28 рабочих
-
у меня 21 рабочих
-
не совсем понятно
-
Щось мені здається, що твої 20 = 28 у Євгена. Бо інакше дивно, якщо календарних 20. В тебе робочі дні, в Євгена календарні
-
Завжди норм допомогти комусь написати референс. Скажи що ось драфт, якщо вважаєте за потрібне щось виправити - let me know
-
Звучить непогано))
-
угу
-
Типу не оплачуваних?
-
и +10 дней еще можно докупить
-
безліміт, по факту десь брав 3-4 тижні
-
були передбачення ~10 грудня