(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це на норс йорку, стілс і шото там. Думав, примарилось у перший раз
-
так так XD
-
Так
-
Треба більше інфи: коли заїхали в канаду, коли накапали гроші, коли був відкритий аккаунт в IB?
-
А, через ю4ю
-
Так, це не просто, зараз почали пошук спонсора
-
Багато дурзів з Києва саме там.
-
якщо вже поклали - то не буде
-
Если бы еще так просто можно было взять и «попробовать»
-
знайомі перевезли бізнес у Калгарі, гейм дев, без інвестицій, але відкривали свою корпорацію. В результаті все закрили і переїхали з бізнесом в Техас :)
-
не впевнений що взагалі буду користуватись в найближчий рік, то гуля їм а не блокування
-
скоріш за все так і буде, попросять закрити і відкрити новий
-
мабуть спочатку гроші виведу. а то заблокують на термін зміни резиденства або ще щось
-
напишіть в IB що у вас змінилось податкове резиденство обов'язково
-
дякую
-
ясно, задекларуйте просто в other self-income в такс ретюрні
-
Акк відкрив до Канади. Гроші лежали там без транзакцій увесь період мого буття тут, капали відповідно також увесь період. Заїхав у березні 2022.
-
Не замічав особливих проблем в Монреалі, переїхав в Оттаву і перший місяць був капєц. А потім чи то номери онтарійські отримав, чи що... Все стало ок. І тут я з їздив з Онтарійськими номерами в Монреаль, де мене тут же засигналили)))
-
Когда-то после переезда мне показалось что культура вождения весьма себе хорошая. В сравнении с Киевом.
-
Ребят подскажите плиз, если есть трансфер, то можно ли будет выйти в аэропорту где происходит транзит? Или тебя там запрут и едь до конца?
23 Jan 2023, 01:02
201888/643495
about 3 hours ago