(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас тут на 110 - їдуть 125-127, на 100 - 115-120, на 90 - 105-115 десь
-
Щодо швидкості на хайвеях - я б сказав, що якщо новий водій не почуває себе безпечно у швидкості потоку - то хай їде повільніше, звісно, у правій полосі. Але не менше за спід ліміт; якщо ж і така швидкість некомфортна - тоді back to school
-
Треба зазначити, що принаймні в Онтаріо здебільшого є знак "попереду спід ліміт 50", а тільки потім сам спід ліміт 50, це робиться саме щоб запобігти таким ситуаціям та дозволити скидати швидкість повільно
-
People lose opportunity due to ignorance and doing things which doesn't earn profit, I was once an idle personnel until I met this legit trader who gave me all the guidelines in trading and also help me earn via trading. I have seen this place as home I'm most happy to be here. Join through the link below and see for yourself t.me/joinchat/0Qi_6H2E1l45MDJk
-
Ще мені здається, що запитання на g full "скільки разів ви їздили по 400 series" якраз і є, щоб оцінити, наскільки водій звик до високих швидкостей
-
@sdwvit
-
У мене власне так і було, я до момента екзамену на g full разів 30 їздив вже
-
Зовсім необов'язково :-) з g1 на g full можна здавати, тільки якщо права іншої країни були, тому що заважає перші 60 днів чи скільки там можна, їздити по 400 series на укр правах? :-)
-
по факту, ніщо не заважає за кілька годин перед екзаменом позаїзжади / позїзжати з хайвею необхідну мінімальну кількість разів )