(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@sdwvit
-
У мене власне так і було, я до момента екзамену на g full разів 30 їздив вже
-
Зовсім необов'язково :-) з g1 на g full можна здавати, тільки якщо права іншої країни були, тому що заважає перші 60 днів чи скільки там можна, їздити по 400 series на укр правах? :-)
-
по факту, ніщо не заважає за кілька годин перед екзаменом позаїзжади / позїзжати з хайвею необхідну мінімальну кількість разів )
-
в Онтаріо в теорії коли повертаєш направо, як на малюнку моєму, і крайня права полоса - це active bus lane одразу, то треба у наступну за нею повертати (я такого на практиці і не бачив якщо чесно) зазвичай, вони розміткою показують, що можна на неї повернути і потім з неї перестроїтись у сусідню - ось як на Кінгстон роуд (червоний колір закінчується перед поворотом направо з Кінгстон роуд і так само якщо на Кінгстон роуд повертати направо) www.google.com/maps/@43.7432387,-79.2118985,3a,75y,16.22h,85.46t/data=!3m6!1e1!3m4!1sW3Nn9kAWq_qKGa-TaVyEiw!2e0!7i16384!8i8192 тобто я б рекомендував дивитись на знаки / розмітку у конкретному кейсі
-
Згоден, теж дуже сподобався
-
Ніщо не заважає відповісти "100", навіть якщо жодного разу там не був 😂
-
А хтось дивився Памфір? Цікаво дізнатись в кого які враження)
-
Хтось може стикався.. Мав невелике дтп (пхнули в задню частину на світлофорі, пошкодили бампер) Компанія, яка має ремонтувати, по страховій, вже півтора місяці чекає запчастину (задній бампер). І то ми десь місяць назад їх набрали, типу дайте апдейти, а вони такі, а ви нічого не замовляли ще (хоч бери і записуй розмови). Кароче сказали що от тепер замовили точно. Тиждень назад сказали, що ще чекаємо. А від страхової прийшов дивний лист: Proof of Loss Form Ми писали нашому страховику, сказали поки ні чого не потрібно робити. Хтось може розбирався, що таке той Proof of loss
-
Чого? З українським посвідченням можна їздити. А без нього не дадуть звати G1 -> G Full