(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
но трава тоже бывает конечно
-
где был
-
в нью йорке наоброт пока
-
гораздо чаще траву
-
ну и я тут запах табака крайне редко ощущаю на улице
-
если курите
-
я думаю вейп ваше все
-
Вайз формально тоже канадский, но думаю что не прокатит такое)
-
Можна, але то додаткова справа. Якщо ти вже в банку, то як на мене, ефективніше вже його попросити щоб одразу був, ніж потім розбиратися, як його зробити онлайн.
-
Нужен канадский банк
-
Да. Единственное что выберите как получать кредитку: почтой по указаному адресу или в отделении
-
Void cheque в банке не нужен для работодателя, его можно получить и заполнить онлайн Для Ньюкамера иногда чеки дают бесплатно, но я покупал 60 чеков за 60$
-
то вже депендс, наприклад в нашій будівлі або самі знімають з карти або сам підходишь та оплачуєшь через термінал
-
Паперові чеки часто платні. Не знаю, чи є сенс 100-150 баксів платити за пакунок чеків, які можуть і не знадобитися. А ось що точно треба, то попросити void cheque. Він знадобиться, коли роботодавець запитає, куди вам слати гроші. Може його всім по дефолту дають, але я питала, щоб мене ткнули пальцем, де цей void cheque посеред тої купи папіру, що я отримала в банку.
-
за аренду часто просять виписувати пост-дейтед чеки
-
А нащо чеки?
-
Є тут BA/PO, які вже подавались на ПР? Який НОК юзали, які програми використовували, і з яких ви провінцій? Пікча для трохи підняття настрою)
-
ну в мене в знайомої так теж хтось 900 баксів з її кредитки витратив банк за пару днів без питань повернув
-
не знаю, но карту блокнули и разбираются
-
на дебіт картці попрощався б
23 Jan 2023, 01:02
20237/639776
16 minutes ago